O NAMA REDAKCIJA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT MAGAZIN        

WHATS NEW

KONKURS BELGRADE DESIGN WEEK

Beogradska nedelja dizajna ove godine se otvara projektom 100% FUTURE SERBIA koji je posvećen promovisanju najtalentovanijih domaćih mladih kreativaca, kao i etabliranih autora koji žele da izlažu po jedinstvenim propozicijama projekta.

Konkurs za autore iz svih domena kreativnih industrija je otvoren do 15. maja, na sajtu www.belgradedesignweek.com. 100% FUTURE SERBIA služi kako popularizaciji dizajna, tako i podršci trgovinama i ugostiteljstvu u Beogradu, koji su takodje u krizi, a koji su imali sluha da svoje izloge daju potpuno besplatno. Radovi će, kao i prošle godine, biti istaknuti u izlozima u centru Beograda.

Od Kalemegdana do Slavije, u Strahinjića Bana i na Bulevaru, slučajni prolaznici i gosti Beograda, kao i prefinjeni ljubitelji dizajna, će vodeći se mapom projekta sa spiskovima izlagača i izloga koja će se deliti na velikom broju info punktova u gradu, moći da uživaju u jednoj pravoj "gradskoj" izložbi.

Prvi put od postojanja BDW-a ovaj projekat je podržalo Ministarstvo kulture, informisanja i informativnog društva Republike Srbije, potvrđujući time važnost nastupa domaćih autora pred gostima festival, jer su gosti ne samo predavači, već i preko 150 akreditovanih medija iz regiona i sveta.

Ove godine postoji specijalna ponuda za studente kreativnih industrija, koji su ujedno i primarna ciljna gupa. Svaki student koji pošalje motivaciono pismo na adresu tickets@belgradedesignweek.com plaća samo 50% od ukupne studentske cene, tj. 50 evra za ovogodišnju Beogradsku nedelju dizajna.

Više informacija na: www.belgradedesignweek.com

Predstavljamo vam i najnoviji video u produkciji British Council & Belgrade Design Week, The Culture of Design - Kultura dizajna. Uživajte!

 • SAJAM NAMEŠTAJA U MILANU 2014

  Ukoliko niste imali prilike da posetite sajam u Milanu, u narednom periodu ćemo vam prenositi naše utiske... za početak, objavljujemo kratak izveštaj o učesnicima, izlagačima i odličnim rezultatima...

 • Salon arhitekture – radovi studenata FPU

  Na Salonu arhitekture, koji traje do kraja aprila 2014. biće predstavljeni radovi studenata Fakulteta primenjenih umetnosti, nastali kao rezultat konkursa koji je, u saradnji sa FPU, raspisala kompanija Geberit. 

 • Izložba dizajna u Seulu

  Jedan od najharizmatičnijih dizajnera današnjice, Havijer Mariskal sada održava izložbu “The Art Player” u Hangaram muzeju u Seulu, u Koreji, koja će biti otvorena do 22. marta.

 • 53. izdanje Sajma nameštaja u Milanu

  53. izdanje Salone Internazionale del Mobile je spremno, uz izložbe kuhinja - EUROCUCINA i kupatila - International Bathroom Exhibition, koje se održavaju svake druge godine.

 • Nova sezona u Kulturnom centru Beograda

  Novu izlagačku sezonu Kulturni centar Beograda započinje u utorak 14. januara u 18 sati.

 • Novosti milanskog sajma za 2014.

  Sajam nameštaja i opreme u Milanu za ovogodišnje izdanje priprema nekoliko iznenađenja, razvija se i raste u skladu sa trendovima...

 • SREĆNA NOVA 2014. GODINA!

  Stigla nam je Nova godina. MOJ ENTERIJER vam želi srećnu, uspešnu i dobru Novu 2014. godinu!

 • Domaći timovi na sajmu u Kelnu

  Povodom predstojećeg sajma nameštaja imm Cologne u Kelnu, u sredu 25. decembra u 11h održana je konferencija za medije, u Supermarket concept store u Višnjićevoj 10...

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

 

Mojenterijer je internet portal koji se bavi uredjenjem enterijera, zanimljivom arhitekturom i nameštajem - rešenjima koja će vaš dom učiniti savršenim. Na portalu mojenterijer se nalazi sve za vašu kuću - veliki izbor garnitura za dnevnu sobu, kreveti za spavacu sobu i dečiju sobu, elemente za kuhinju, sanitarije i nameštaj za kupatilo, stolovi i stolice za trpezariju, baštenske garniture, moderno osvetljenje, tehnika. Kod nas ćete pronaći ideje kako da dizajnirate svoj dom ili vrt, kao i savete kako opremiti dom po Feng Šui-u (Feng Shui). U odeljku Gde da Kupim možete naći sjajne artikle, dostupne na našem tržištu.

All Rights Reserved. | Copyright © 2014. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com>

 

X