Whats new

I Saloni WorldWide: Moskva

I Saloni WorldWide: Moskva
I Saloni WorldWide: Moskva
I Saloni WorldWide: Moskva
I Saloni WorldWide: Moskva
I Saloni WorldWide: Moskva
I Saloni WorldWide: Moskva

Sa svojim vernim izlagačima iz Milana, I Saloni WorldWide Moskva, najvažniji sajam nameštaja i opremanja u Rusiji i regionu, ponovo će biti glavna atrakcija u Moskvi ovog oktobra.

SaloneSatellite i Master Classes će, kao i uvek, takođe predstaviti svoju široku ponudu.

Sa stalnom tendencijom rasta, 380 izlagača će će se predstaviti profesionalnim posetiocima od srede 10. do subote 13. oktobra 2012., na oko 30% većem zložbenom prostoru nego u prethodnom izdanju, u Paviljonu 2, u moskovskom prostoru Crocus Expo.

Reklamni slogan za ovo 8. izdanje je, za sve namere i svrhe, izjava o nameri: "najbolje što dizajn može da ponudi ", i ne odnosi se samo na superlativni kvalitet robe u ponudi - od trend setting komada modernog dizajna do klasičnog nameštaja - već i na suštinu samog sajma: referentna tačka koncepata dizajna enterijera, prezentacijom izbora komada prikazanih u Milanu

Roba u ponudi je takođe izuzetno širokog spektra, od opreme za tapaciranje, osvetljenja, kuhinja, kancelarijskog nameštaja, pribora, kupatilskog nameštaja, tekstila, obloga, komponenti za opremanje i pribora.

Italija je ponovo učvrstila svoje mesto kao vodeći dobavljač nameštaja na ruskom tržištu u 2011. Rusija će i dalje biti top destinacija u narednih pet godina, sa ukupnim uvozom u vrednosti od skoro milijardu evra do 2017, 330 miliona evra više nego u 2011, kada je Rusija činila 30% italijanskog izvoza na nova tržišta i preko 8% globalnog izvoza.

Fotografije: COSMIT

Povezane teme
X