Tehnika

LG VEŠ MAŠINA KAPACITETA 21KG!

LG VEŠ MAŠINA KAPACITETA 21KG!
LG VEŠ MAŠINA KAPACITETA 21KG!
LG VEŠ MAŠINA KAPACITETA 21KG!
LG VEŠ MAŠINA KAPACITETA 21KG!

Novi model kompanije LG, kreiran na osnovu ispitivanja potreba savremenih žena, u velikoj meri štedi vreme i energiju za pranje veša...

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je juče u Beogradu mašinu za pranje veša sa najvećim kapacitetom u industriji. Model WM8000, koji poseduje zapreminu od čak 21 kilograma i revolucionarnu TurboWash™ tehnologiju, omogućava korisnicima da operu više veša prilikom jednog pranja, uz manje utrošenog vremena i električne energije.

Ovaj model je kreiran na osnovu velikog istraživanja potreba potrošača, sprovedenog u Sjedinjenim Američkim Državama, koje je pokazalo da je upravo nedostatak slobodnog vremena glavni razlog nezadovoljstva savremenih žena. Rezultati istraživanja pokazali su da žene u proseku troše osam sati nedeljno na pranje veša, a čak 75 odsto ispitanih je opisalo ovaj zadatak kao veoma zamoran. Veliki procenat ispitanih dama istakle su da imaju osećaj da ih je pranje veša u stvari navelo da zapostave druge aspekte u svom životu, kao što je vežbanje (30 odsto), vreme provedeno u porodičnom okruženju (28 odsto) i njihove društvene obaveze (20 odsto). Upitane šta bi radile kada bi mogle da skrate vreme provedeno u pranju veša, one su naznačile da bi provodile više vremena sa porodicom i prijateljima ili bi se jednostavno opustile i odmarale od svakodnevnih obaveza.

Upravo je na osnovu ovih rezultata i potreba pripadnica lepšeg pola, kompanija LG Electronics dizajnirala i na globalnom tržištu predstavila model WM8000, koji pored mega kapaciteta, skraćuje proces pranja veša. Sa zapreminom od 21 kilograma, model WM8000 pruža gotovo 20 odsto više prostora za veš u odnosu na konvencionalne modele. Pored toga, revolucionarna TurboWash™ tehnologija kombinuje cikluse ispiranja i ceđenja veša i tako skraćuje proces pranja za čak 20 minuta.

Ova veš mašina koristi i posebnu tehnologiju sa parom pomoću koje ona prodire u tkaninu i eliminiše prljavštinu, neprijatne mirise i nabore. Inverter Direct Drive motor, omogućava veću snagu, dok u isto vreme smanjuje potrošnju energije. Usled ovakvih karakteristika, LG WM8000 veš mašina je dobila ENERGY STAR® sertifikat od strane Američke agencije za zaštitu životne sredine (EPA).

www.lge.rs

Povezane teme
X