Office

Bablò - Pregradni zid

Bablò - Pregradni zid
Bablò - Pregradni zid
Bablò - Pregradni zid
Bablò - Pregradni zid
Bablò - Pregradni zid
Bablò - Pregradni zid

Funkcionalan i zabavan, ovaj klizni kancelarijski pregradni element, pod nazivom Bablò od Sacea, nije samo samostalna pregrada na točkovima, već je i na naduvavanje!

Njegov klizni dizajn koncept znači da može izuzetno lako da se kreće, kako bi se odvojile oblasti, a predstavlja interesantnu pozadinu, bilo gde u kancelarijskom prostoru.

Najinteresantniji i iznenađujući deo koncepta je da se deo na naduvavanje izvlači, i može da se stavi na pod i koristi za opuštanje ili druženje. Particija je sasvim vazdušasta i stvara osećaj otvorenosti prostora, iako joj je glavni cilj da podeli prostor. Ovo se postiže upotrebom sjajnog providnog materijala i uvođenjem otvora u obliku brodskih prozora. Otvori takođe omogućavaju integraciju polica.

Bablò, element Land3-Territori Emozionali kolekcije, dizajniran od strane arhitekte Egidio Panzera, je revolucionarni samostalni pregradni zid na naduvavanje na točkovima, koji spaja zabavu, čulne i funkcionalne aspekta. Suština prozračnosti, može se premestiti veoma lako i, sa svojim atraktivnim dizajnom, ovaj element doprinosi stvaranju prostora koji se stalno menja.

Za 2011 godinu, Bablò, samostojeći pregradni zid na naduvavanje, koji je dizajnirao Egidio Panzera za Sacea, je osvojio prestižnu " honourable mention “u “red dot award: product design” kategoriji.

Povezane teme
X