Nameštaj

SIMPO KUĆNA IZLOŽBA 2013.

SIMPO KUĆNA IZLOŽBA 2013.
SIMPO KUĆNA IZLOŽBA 2013.
SIMPO KUĆNA IZLOŽBA 2013.
SIMPO KUĆNA IZLOŽBA 2013.
SIMPO KUĆNA IZLOŽBA 2013.
SIMPO KUĆNA IZLOŽBA 2013.
SIMPO KUĆNA IZLOŽBA 2013.
SIMPO KUĆNA IZLOŽBA 2013.

SIMPO na svojoj jubilarnoj 25. Kućnoj izložbi, u salonima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, predstavlja novu kolekciju za 2013. godinu.

Karakterišu je prefinjena estetika, inspirativni inovativni detalji i funkcionalno-estetski integrisani aktuelni dizajnerski trendovi. Ova kompanija, koja ne izlaže na beogradskom sajmu nameštaja, za sledeću sezonu pripremila je čak 40 novih modela garnitura, dnevnih boravaka, dušeka, dekorativnog aksesoara i komadnog nameštaja.

Garniture trendi dizajna, vrhunske udobnosti i dobro balansiranog odnosa cene i kvaliteta inspirisane su odjecima minimalizma. Vizuelnu raskoš daje im perfektan spoj geometrijskih i organskih formi efektno naglašenih prirodnom  teksturom koža i štofova u modernoj paleti boja.

Poseban segment kolekcije predstavljaju inovacije na polju dizajna tzv „sofa-bed” konvertibilnih garnitura koje se samo jednim potezom pretvaraju u krevet. U saradnji sa poznatim italijanskim industrijskim dizajnerom Domenikom Abrusezeom (Domenico Abrusezze), SIMPO je razvio nove modele sofisticiranog dizajna, opremljene relaks naslonima i mehanizmima najnovije generacije. SIMPO je jedan od evropskih lidera u proizvodnji konvertibilnih sofa, a modeli iz dosadašnjih „sofa-bed“ kolekcija zaslužni su za njegov ovogodišnji rast izvoza od 25 procenata.

U kolekciji za 2013. su i novi dnevni boravci, spavaće sobe, zidni sistemi i kuhinje izvanredno praktičnog, fleksibilnog i elegantnog dizajna. Osnovni karakter ovog dela kolekcije određuju progresivna ergonomična rešenja i racionalni modularni sistemi, koji svojim funkcionalnim mogućnostima i estetskim kvalitetima unapređuju kvalitet svakodnevnog života potrošača.

Dve nove kolekcije dekorativnog tekstila i tepiha, “Ariadna” I “Dalton”, originalne kreacije Simpovog Kreativnog sektora, nastale su u skladu sa trendovima i kolor kodovima za 2013. godinu. “Ariadna“ reaktuelizuje vekovima staru tehniku pletenja, koja ručno rađene preplete, osim na dekorative jastučiće i prekrivače, uvodi i u  do sada neuobičajene elemente enteriejra poput lampi I vaza. Kolekcija dekorativnog tekstila “Dalton” je zasnovana na konceptu totalnog dizajna i inspirisana je senzualnom paletom egzotičnih boja koje vode prirodno poreklo u mineralima poput žada, ametista i tirkiza.

SIMPO kolekcija za 2013. dostupna je sa atraktivnim sajamskim popustima u salonima u Beogradu (Hadži Nikole Živkovića 6), Novom Sadu i Nišu, dok će u svim SIMPO salonima u Srbiji do kraja meseca veliki broj modela iz kolekcije za 2012. godinu biti na specijalnim akcijskim popustima od 20 do 40 odsto.

www.simpo.rs

Povezane teme
X