Nameštaj

MILOE SOFA - Cassina

MILOE SOFA - Cassina
MILOE SOFA - Cassina
MILOE SOFA - Cassina
MILOE SOFA - Cassina
MILOE SOFA - Cassina
MILOE SOFA - Cassina

Harmonija i komfor osnovne su odrednice kada je u pitanju nova sofa Miloe, koju je Cassina prezentovala na nedavno završenom Sajmu nameštaja u Milanu...

Nastala je kao nastavak i kruna izuzetno uspešne saradnje ovog italijanskog lidera u proizvodnji tapaciranog nameštaja i jednog od najpoznatijih dizajnera današnjice, Piera Lissonija. Niz mekih jastuka različitih veličina daje živost ovoj sofi, ali i prenosi osećaj topline, opuštenosti i neformalnosti.

Dizajner predlaže različite načine komponovanja elemenata: od klasičnog dvoseda, troseda ili višeseda, do zanimljivih, asimetričnih kompozicija, u kojima su zone grupisane i razdvojene ili bolje reći spojene praktičnim drvenim elementima.

Radi dodatnog komfora ponuđene su dve dubine sedalnih elemenata. Veliki broj komponibilnih elemenata garancija je da će se ova sofa lako uklopiti u bilo koji ambijent. Miloe sofa može biti tapacirana u koži ili u mebl štofu iz prebogate Cassinine palete.

Poseban kuriozitet su i dopunski elementi: otvoreni moduli različitog dizajna koji mogu biti položeni sa strane ili na leđa sofe, pufovi, kao i klub stolovi u finišu tamnog hrasta ili okrugli sto od kristal stakla.

Kada je sofa Miloe u pitanju, udobnost je u svakom slučaju imperativ, vrhunska izrada i besprekorni kvalitet se podrazumevaju kada je Cassina u pitanju, a sloboda i kreativnost su ono za šta će svi budući korisnici imati više nego dovoljno prostora.

Autor teksta: arh. Mina Vujović

MODUS VIVENDI ENTERIJERI

Modus Vivendi je distributer za Cassinu na srpskom tržištu. Za više informacija, posetite: www.modvivent.com

CASSINA
Povezane teme
X