O NAMA REDAKCIJA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT MAGAZIN        

NAMEŠTAJ

MILOE SOFA - Cassina

MILOE SOFA - Cassina
MILOE SOFA - Cassina
MILOE SOFA - Cassina
MILOE SOFA - Cassina
MILOE SOFA - Cassina
MILOE SOFA - Cassina

Harmonija i komfor osnovne su odrednice kada je u pitanju nova sofa Miloe, koju je Cassina prezentovala na nedavno završenom Sajmu nameštaja u Milanu...

Nastala je kao nastavak i kruna izuzetno uspešne saradnje ovog italijanskog lidera u proizvodnji tapaciranog nameštaja i jednog od najpoznatijih dizajnera današnjice, Piera Lissonija. Niz mekih jastuka različitih veličina daje živost ovoj sofi, ali i prenosi osećaj topline, opuštenosti i neformalnosti.

Dizajner predlaže različite načine komponovanja elemenata: od klasičnog dvoseda, troseda ili višeseda, do zanimljivih, asimetričnih kompozicija, u kojima su zone grupisane i razdvojene ili bolje reći spojene praktičnim drvenim elementima.

Radi dodatnog komfora ponuđene su dve dubine sedalnih elemenata. Veliki broj komponibilnih elemenata garancija je da će se ova sofa lako uklopiti u bilo koji ambijent. Miloe sofa može biti tapacirana u koži ili u mebl štofu iz prebogate Cassinine palete.

Poseban kuriozitet su i dopunski elementi: otvoreni moduli različitog dizajna koji mogu biti položeni sa strane ili na leđa sofe, pufovi, kao i klub stolovi u finišu tamnog hrasta ili okrugli sto od kristal stakla.

Kada je sofa Miloe u pitanju, udobnost je u svakom slučaju imperativ, vrhunska izrada i besprekorni kvalitet se podrazumevaju kada je Cassina u pitanju, a sloboda i kreativnost su ono za šta će svi budući korisnici imati više nego dovoljno prostora.

Autor teksta: arh. Mina Vujović

MODUS VIVENDI ENTERIJERI

Modus Vivendi je distributer za Cassinu na srpskom tržištu. Za više informacija, posetite: www.modvivent.com

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

 

Mojenterijer je internet portal koji se bavi uredjenjem enterijera, zanimljivom arhitekturom i nameštajem - rešenjima koja će vaš dom učiniti savršenim. Na portalu mojenterijer se nalazi sve za vašu kuću - veliki izbor garnitura za dnevnu sobu, kreveti za spavacu sobu i dečiju sobu, elemente za kuhinju, sanitarije i nameštaj za kupatilo, stolovi i stolice za trpezariju, baštenske garniture, moderno osvetljenje, tehnika. Kod nas ćete pronaći ideje kako da dizajnirate svoj dom ili vrt, kao i savete kako opremiti dom po Feng Šui-u (Feng Shui). U odeljku Gde da Kupim možete naći sjajne artikle, dostupne na našem tržištu.

All Rights Reserved. | Copyright © 2014. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com>

 

X