Nameštaj

KIKA - Baštenski nameštaj 2012.

KIKA - Baštenski nameštaj 2012.
KIKA - Baštenski nameštaj 2012.
KIKA - Baštenski nameštaj 2012.
KIKA - Baštenski nameštaj 2012.
KIKA - Baštenski nameštaj 2012.
KIKA - Baštenski nameštaj 2012.

Kika uskoro otvara sezonu baštenskog nameštaja. Posle duge i hladne zime svi se radujemo prolećnim temperaturama, svetlosti i suncu...

U kiki svako može naći odgovarajući inventar za lepe trenutke u bašti, na balkonu ili terasi. Pod sloganom „živeti u prirodi“, možete da uživate na svežem vazduhu. Neka vas inspiriše puno boja i oblika za uživanje u oazi koju sami uređujete prema svom ukusu.

Dočekajte spremni predstojeće leto! U 2012. godini kika ima sledeće programe nameštaja: „Udobno i šik“ su pleteni komadi koji unose nove tonove boja, u igri su pre svega svetli tonovi...

Od veoma svetlosmeđe i moderne sivosmeđe, svakako ćete pronaći najrazličitije tonove. Novina je rupičasti nameštaj od pruća. Reč je o veoma kvalitetnim vrstama predmeta od pruća, a u trenutnoj kolekciji nalaze se veoma fini predmeti u Loom optici. Nova u ponudi je i stolica od pruća koja se sklapa, i praktična je za one koji imaju malu površinu na raspolaganju. Srećnici koji imaju puno mesta za svoj baštenski nameštaj, radovaće će novim trosedima. U bašti će izgledati kao u stanu! Oblici su ove godine okrugliji i otvoreniji – idealno za prijatno popodne sa porodicom i prijateljima! Posebno je praktičan materijal presvlaka i jastuka za garniture za sedenje: ona postoji u presvlaci od jaht kože koja štiti od prodora tečnosti – tako ste zaštićeni od letnjih kiša.

I velika tema „Lepo & Jednostavno“ u segmentu tekstila pruža posebnu novinu po pitanju materijala: penasta materija presvučenog nameštaja sastoji se od „pene koja se brzo suši“, što znači da materijal „propušta“ vodu: kiša prolazi kroz prave postavljene kapilare i oni postaju ubrzo suvi.

Kod treće velike teme „Romantično i Prirodno“, i dalje se koristi kombinacija materijala od prošle godine, u Vintage-stilu. Stolovi u obliku starog drveta u kombinaciji sa krupno pletenim foteljama, takođe su deo ovog trenda. I ovde postoje novi oblici, svetlo, otvoreno pruće i naravno, kao predstavnik ovog stila za mini varijantu na vazduhu: balkon.

Za „Balkone“ danas imamo nove oblike kao što su mala kompaktna rešenja sa funkcijama, koja iskorišćavaju optimalno neko mesto u smislu odlaganja stvari ukoliko nisu potrebne.

Mladim ljudima će se sigurno dopasti asortiman „plaža & zabava“. Kod ove teme imamo jake boje, dominiraju pink, svetlo zelena i svetlo plava – što je idealno za kombinaciju i pravi izbor za veselo popodne na bazenu ili moru. Sa modelima Benso&Flora kika ima u asortimanu udobne ležaljke za plažu u odgovarajućoj visini.

U ovoj sezoni ima puno novina u segmentu „baštenska dekoracije“: Kolekcija jastuka u klasičnim bojama kompletno je nova i posebno praktična jer može da se pere i zaštićena je od vode. I saksije ove godine prate moderan izgled baštenske kolekcije. Veoma su visoke i odišu novim bojama kao što je siva, bela ili koralna, u novim materijalima. Za svaku temu trenda, da li je klasično pruće, moderan tekstil ili seoski Vintage-stil: u kiki naravno uz svaki stil postoji odgovarajući modni detalj, kako biste mogli da uživate u oazi svežine!

Nadamo se da smo vam ovim prikazom dočarali toplo godišnje doba i radujemo se, zajedno sa vama, „stanovanju u prirodi!“

KIKA

Povezane teme
X