Restoran Ramzes je poznato kulinarsko mesto u Madridu, koje je postalo fokus tačka za većinu najsavremenijih kreacija i inovativnih ideja...
Ovaj univerzalni i inovativni restoran, koji se nalazi nasuprot Puerto de Alcala u Madridu i koji je osmišljen od strane prestižnog studija Arquitectura Touza Asociados, bio je prekretnica još od svog otvaranja 2007. godine. Dizajniran od strane Philippe Starck-a, njegov barokni i pozorišni enterijer stvara univerzum luksuza i sofisticiranost koja neprestano daje novi, moderan i transagresivan identitet, sa inovativnim menijima i obnovljenim enterijerom.
Ramzes je podeljen u tri različite oblasti, sa sopstvenim imenom i atmosferom, diferenciran je u tri nivoa u okviru zgrade. Sa jedne strane je koktel bar sa impresivnom ponudom, gde možete uživati u različitim spacijalitetima: sušiju, ostrigama, šampanjcu i koktelima. Odatle, postoji pristup Petit-u, najmanje formalnom Ramzes restoranu kosmopolitskog karaktera. Mediteranska kuhinja sa Castizo elementima naglašava njegov karakter tokom vikenda i svečanosti sa tematskim brančevima. Na gornjem spratu je Bistro, internacionalni restoran visoke klase, sa baroknim dizajnom i tradicionalnom kuhinjom sa uticajem Madrida.
Četiri različite prostorije za ručavanje (Dior, Privée, Black i La Jaime), kao i peti boravak sa izloženim kuvanjem, gde najbolji kuvari mogu spremati hranu ispred gostiju, čine ovaj prostor jedinstvenim i spektakularnim Jedan od najslavnijih elemenata Ramzesa su njegovi tematski brančevi. Posvećeni različitim stilovima kuhinja i ponudama tokom vikenda, Ramzes brančevi privlače moderne ljude, kao i one koji uživaju u stalnim inovacijama. Svi oni sada mogu uživati u Azijskim brančevima, inspirisanim japanskom, kineskom, filipinskom i tajlanskom kuhinjom.