Lifestyle

RENOMA CAFE GALLERY - Pariz

RENOMA CAFE GALLERY - Pariz
RENOMA CAFE GALLERY - Pariz
RENOMA CAFE GALLERY - Pariz
RENOMA CAFE GALLERY - Pariz
RENOMA CAFE GALLERY - Pariz
RENOMA CAFE GALLERY - Pariz

Za ljubitelje hip i trendi mesta, predstavljamo vam ponovno otvaranje Renoma Café galerije u Parizu... potpuno novo i divno redizajnirano!

Bilo da samo svratite na piće, organizujete poslovni ručak ili uživate u romantičnoj večeri... uvek je pravo vreme da krenete u Renoma Café Gallery. Renoma Café Gallery nije samo restoran, to je središte društvene aktivnosti, delom umetnička galerija, delom butik i delom fine dining restoran. Njim upravlja unuk Alena Bernardina, osnivača čuvenog “Crazy Horse", koji je uneo potpuno novi život u ovaj prostor, sa slatkom i raznovrsnom kuhinjom koja je prezentovana u prijatnoj, urbanoj atmosferi i dekorom sa novim njujorškim “Street Art”-om.

Idealno smeštena između Avenue George V i rue Pierre Charron, Renoma Café Gallery može da primi do 170 gostiju, sa 56 na terasi. Tokom “happy hour”-a, od 6:00-8:00 časova uveče, izabrati piće iz menija koktela postaje sve teže, jer svako piće izgleda primamljivije od prethodnog. Cosmopolitan, Trucula Bonbon, Sunny Paradis... ove neverovatne kombinacije će vam pomoći da sednete i opustite se dok ćaskate sa prijateljima. Nakon koktela, probajte meni koji priprema Olivier Camus de la Guérinière. Tradicionalna Francuska kuhinja sa američkim preokretom, stvara egzotično iskustvo. Sve ukuse i želje će biti zadovoljene ovim originalnim i ukusnim menijem, što vam omogućava da otkrijete i neka sofisticirana jela kao što su Burrata, paradajz confite i maslinovo ulje, a potom sabljarka sa sosom vierge i créole pirinač. Završite slatkom notom sa čuvenim Philadelphia cheesecake i coulis.... prava poslastica za sladokusce i gurmane!

Renoma Café Gallery je takođe koncentrisan na jednom važnom konceptu - proslavama! Program je jedinstven, zahvaljujući iznenađenjima koja se organizuju svake nedelje za "Hip" klijentelu. DJ nastupa svakog četvrtka, petka i subote u 20:00h, omogućavajući vam da đuskate u ritmu muzike do 2:00h ujutru...

Organizovanje događaja u Renoma Café Gallery je i lako i bez stresa. Alfred Bernardin ostvariće vaše želje originalnim ukrasima i mogućnošću kreiranja personalizovanog menija. Moguće je iznajmiti Renoma Café Gallery za događaj za 10 do 350 ljudi, u prostoru posvećenom slavlju i neometanoj interakciji sa svojim gostima.

Renoma Café Gallery je takođe kreativan prostor u savremenom okruženju, gde se održavaju izložbe fotografija nekoliko puta godišnje. I ne samo to, ona takođe služi kao centar aktivnosti za kupovinu i slobodno opuštanje na antičkoj kožnoj Chesterfield sofi ili u starinskim stolicama iz 1960-ih. Renoma Café galerija je "arti" mesto “par excellence”, sa sobama inspirisanim industrijskim stilom, sa “tables d’hôtes” i “tables d’amoureux”.

Strastven kad je reč o svetu restorana, Alfred Bernardin je oduvek želeo da ima svoj restoran. Nakon hotelijerske škole u Švajcarskoj, stažiranja u Crillonu, a zatim na Meridien u Londonu, otputovao je u Los Anđeles, gde je postao menadžer u Standard Hollywood-u... Neočekivani susret sa Maurice Renoma ga je vratio njegovoj prvoj ljubavi i on je krenuo da renovira Renoma Café Gallery na Avenue George V.

Da bi dodali snage svom timu, Alfred se udružio sa Laurentom Lesortom, koji se može pohvaliti sa više od 20 godina iskustva kao vlasnik restorana. Loran je osnovao i vodio brojne prestižne restorane između Njujorka i Pariza, kao što su i la Goulue, Jour et Nuit (Paris & NY), Frederick’s… Odlična preporuka!

Izvor: www.ministudio.rs

Povezane teme
X