Arhitektonski dizajn Marriott restorana je baziran na transformaciji elemenata nameštaja u vremenu i prostoru.
Primarni element transformišuće strukture je sistem membrane koji sadrži dva tipa zavesa, pozicioniranih u prostoru koji odgovara stolovima. Čine ga zavese sa drvenim letvicama u spoljašnjem delu, zajedno sa zavesama od prirodnih vlakana u unutrašnjosti separea. Ovo duplo kućište definiše polu-privatni prostor tokom dnevnih događaja, koristeći zastore od drvenih lestvica, ili totalno izolovan privatni prostor prilikom korišćenja obe vrste zavesa.
Upotreba prirodnih materijala, kao što su drvo i vlakna, naglašava želju da se kreira okruženje dobrodošlice i u isto vreme skreće pažnju na svoju prirodnu mutaciju. Ostali elementi koji daju fleksibilnost ovom restoranu su modularni stolovi, koji kroz svoj teleskopski sistem pružaju funkciju podešavanja visine njegove ploče, koja podržava sve prilike: od doručkovanja do večernjih sati namenjenih za koktel zabave. Projekat sadrži ne samo dinamičan mobilni sistem, već takođe i svoje fiksne elemente u prostoru, kao što su bar, kuhinja, kupatilo i recepciju koja je sačinjena od zakrivljenih, sinusnih zidova.
N.Đ.