Ako volite da budete u centru pažnje i istaknete sve svoje lepote i lepote ambijenta u kome se nalazite, na najbolji mogući način naravno, onda će vam ovaj dizajn Mazilique studija definitivno prirasti za srce i iskoračiti na prvo mesto vaše liste omiljenih stvari.
Smešteno unutar šarmantnog starog centra glavnog grada Rumunije Bukurešta, ovo mesto obezbeđuje sve potrebne elemente i priprema hranu za dušu. Svi ljudi koji uživaju u kuvanju, degustaciji hrane i druženju su pozvani da se dive i sanjare uz čarolije dela glavnog kuvara Kristine i probaju neke od njenih najboljih specijaliteta koji su posluženi u veoma savremenom i atraktivnom prostoru.
Koncept otvorene kuhinje dolazi zajedno sa realizacijom njegovog projektnog tvorca Elize Jokine, koosnivača svetski poznatog SYAA studija, i kreatora njenog enterijera za savremene istraživače, jer ovom prostoru nije samo hrana ono što je bitno, već i odnosi koji se uspostavljaju između učesnika među tanjirima na trpezi, viljuškama i čašama božanskog vina.
Gosti ovog neobičnog restorana mogu asistirati kuvarici prilikom pripreme obroka na predivnom kuhinjskom ostrvu i njegovoj radnoj površini, ili jednostavno samo biti spremni da okuse sve zadivljujuće blagodati za čula, koja se u kompoziciji ređaju duž proširenog okruženja stola za ručavanje.
Kako bi atmosferu učinili toplom i udobnom, prirodno drvo je korišćeno prilikom kreiranja pultova, stolova, polica i stolica. Rasveta koja se nalazi iznad je fiksirana plavim čeličnim instalacijama koje su savršeno komplementarne sa strukturom polica. Poslednje, ali ne i najmanje važne, vaze i saksije zelenilom oživljavaju prostor otvorene kuhinje, koja predstavlja pozornicu neverovatnog kulinarskog iskustva.
Ne toliko daleko od Srbije, zapravo odmah do nas, u nama nam dragom komšiluku, nalazi se prostor koji je živi dokaz da je kreativni um sve što je potrebno kako bi se veoma obične stvari pretvorile u predivne doživljaje i uživanje za sva naša čula.
N.Đ.