O NAMA REDAKCIJA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT MAGAZIN        

LIFESTYLE

KANUHURA - Bezvremeno šik iskustvo

KANUHURA - Bezvremeno šik iskustvo
KANUHURA - Bezvremeno šik iskustvo
KANUHURA - Bezvremeno šik iskustvo
KANUHURA - Bezvremeno šik iskustvo
KANUHURA - Bezvremeno šik iskustvo
KANUHURA - Bezvremeno šik iskustvo

Kanuhura, prelepo ostrvo “opruženo” u toplom Indijskom okeanu, u sred svetlih grebena na Maldivima, može se opisati kao jedinstveno "bezvremeno šik iskustvo”…

Nagrađivani Kanuhura, jedno od prvih luksuznih odmarališta na Maldivima, nudi jedinstven doživljaj svojim posetiocima. Vreme pripada vama na ovom malom ostrvu. Svaki trenutak je užitak, proslava prirode, na ovom skrovitom mestu. Kanuhura je mesto lepe i prirodne čarolije, koja je kreirana od strane civilizacija Indijskog okeana.

Kanuhura je jedinstveno i vrlo privatno utočište sa širokim spektrom objekata, barova, restorana i sportskih aktivnosti. U neposrednoj blizini su neke od najboljih svetskih ronilačkih lokacija. Pored recepcije na zapadnoj strani ostrva je veliki slatkovodni bazen, dva restorana, jedan bar i nagrađivani Spa, dok u severnom delu postoji centar sportova na vodi, noćni klub i restoran na obali.

Na korak od bazena nalazi se Kanuhura Spa, mesto gde vrhunsko iskustvo počinje odmah. U enterijeru se mogu zapaziti drveni podovi, koncept komplementarnog osvetljenja i sveža paleta boja zidova i tkanina, koji stvaraju balans sa nameštajem u sobi za relaksaciju. Onog trenutka kada gosti uđu u ovaj holistički hram, oni se nađu u opuštajućem svetu delikatnih mirisa, prijatnog osvetljenja i prirodnih morskih proizvoda, gde je širok spektar tretmana u ponudi od strane obučenih terapeuta.

U ovom predivnom ambijentu, Spa iskustvo i vreme koje možete posvetiti samo sebi, sigurno će potpuno regenerisati vašu dušu i telo...

Izvor: www.ministudio.rs

 • DIZAJNIRANA JAJA NA ULICAMA NJUJORKA

  Prvog aprila u Njujorku počeo je dobrotvorni projekat Faberge - Big Egg Hunt...

 • AKASAKA japanski restoran u Rimu

  Akasaka restoran smešten je u jednom od novih okruga u Rimu, gde se nalazi nekoliko kancelarija i stanova čelnih ljudi rimske vlade.

 • RESTORAN DŽEJMIJA OLIVERA

  Jedan od najpoznatijih svetskih kuvara, Džejmi Oliver, širi svoju imperiju…

 • X2 SAMUI RIZORT

  X2 je jedan od vodećih tajlandskih lanaca odmarališta, i ukoliko posetite X2 Samui, biće vam jasno zašto je to tako…

 • Click Clack Hotel u Kolumbiji

  Ako ste u potrazi za sofisticiranim mestom da odsednete dok ste u poseti Bogoti u Kolumbiji, Click Clack hotel može biti "najkul" mesto i najbolji hotel na koji možete "naleteti".

 • GRAN MELIA HOTEL

  Gran Melia Palacio de Isora je neverovatni hotel u južnom delu Kanarskih ostrva…

 • PREDIVAN HOTEL U AMSTERDAMU

  Grad Amsterdam je svojevrsna predstava Starog Sveta sa modernim, progresivnim elementima, koji su savršeno oslikani u interesantnom Hotel de l’Europe…

 • Hideaway of Nungwi Spa Resort

  Ponekad najbolja mesta u svetu nisu baš toliko poznata, pa se morate malo potruditi da ih pronađete…

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

 

Mojenterijer je internet portal koji se bavi uredjenjem enterijera, zanimljivom arhitekturom i nameštajem - rešenjima koja će vaš dom učiniti savršenim. Na portalu mojenterijer se nalazi sve za vašu kuću - veliki izbor garnitura za dnevnu sobu, kreveti za spavacu sobu i dečiju sobu, elemente za kuhinju, sanitarije i nameštaj za kupatilo, stolovi i stolice za trpezariju, baštenske garniture, moderno osvetljenje, tehnika. Kod nas ćete pronaći ideje kako da dizajnirate svoj dom ili vrt, kao i savete kako opremiti dom po Feng Šui-u (Feng Shui). U odeljku Gde da Kupim možete naći sjajne artikle, dostupne na našem tržištu.

All Rights Reserved. | Copyright © 2014. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com>

 

X