O NAMA REDAKCIJA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT MAGAZIN        

LIFESTYLE

DOSTUPAN LUKSUZ - Maldivi

DOSTUPAN LUKSUZ - Maldivi
DOSTUPAN LUKSUZ - Maldivi
DOSTUPAN LUKSUZ - Maldivi
DOSTUPAN LUKSUZ - Maldivi
DOSTUPAN LUKSUZ - Maldivi
DOSTUPAN LUKSUZ - Maldivi
DOSTUPAN LUKSUZ - Maldivi
DOSTUPAN LUKSUZ - Maldivi
DOSTUPAN LUKSUZ - Maldivi

Okružen savršenim plažama, bujnom tropskom vegetacijom i egzotičnim sprudom samo nekoliko metara od obale, Lily Beach Resort & Spa je pionir koncepta "dostupnog luksuza".

Takođe poznat kao prvi All-Inclusive Resort sa 5 zvezdica na Maldivima, rizort kombinuje povoljnu lokaciju sa odličnim objektima i uslugama. Smeštajne jedinice su opisane na sledeći način:

"Primarni cilj je bio da se rizort pretvori u luksuzno iskustvo visokog kvaliteta. Samo prirodni materijali su korišćeni za sve vile, kao i javne površine. Finalni proizvod je spoj savremenog dizajna i lokalne arhitekture Maldiva. To je divna kombinacija drveta, raznih vrsta prirodnog kamena i modernog dizajna, što se kreativno uklapa sa prirodnim okruženjem ostrva".

Verovatno najbolja karakteristika hotela, Spa, smatra se "utočištem za dušu" i sastoji se od paviljona koji se nadvija nad vodom, sa staklenom podu, u kombinaciji sa prirodnim materijalima i egzotičnim mirisima.

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

 

Mojenterijer je internet portal koji se bavi uredjenjem enterijera, zanimljivom arhitekturom i nameštajem - rešenjima koja će vaš dom učiniti savršenim. Na portalu mojenterijer se nalazi sve za vašu kuću - veliki izbor garnitura za dnevnu sobu, kreveti za spavacu sobu i dečiju sobu, elemente za kuhinju, sanitarije i nameštaj za kupatilo, stolovi i stolice za trpezariju, baštenske garniture, moderno osvetljenje, tehnika. Kod nas ćete pronaći ideje kako da dizajnirate svoj dom ili vrt, kao i savete kako opremiti dom po Feng Šui-u (Feng Shui). U odeljku Gde da Kupim možete naći sjajne artikle, dostupne na našem tržištu.

All Rights Reserved. | Copyright © 2014. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com>

 

X