O NAMA REDAKCIJA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT MAGAZIN        

KUHINJA

IDEJE ZA MODERNE KUHINJE

IDEJE ZA MODERNE KUHINJE
IDEJE ZA MODERNE KUHINJE
IDEJE ZA MODERNE KUHINJE
IDEJE ZA MODERNE KUHINJE
IDEJE ZA MODERNE KUHINJE
IDEJE ZA MODERNE KUHINJE

Kombinacijom veštačkih i prirodnih materijala, i paletom prirodnih boja, od jarkih pa sve do neutralnih tonova, možete kombinovati i dizajnirati kuhinju baš kakvu ste zamislili...

Boje
Boje koje su trenutni hit u modernim kuhinjama kreću se od jarkih pa sve do neutralnih tonova. Najčešće boje koje su trenutno zastupljene pri izboru kuhinja su crvena, narandžasta, tirkizna, smaragdno zelena, crna, srebrna, krem i bela. Dve do četiri ove boje se najčešće kombinuju, bilo da se radi o boji zidova, frontovima kuhinjskih elemenata ili podu. Ali ne zaboravite da jedna od boja bude intenzivnija, kako bi dala živost vašoj kuhinji.

Radne ploče
Prirodni kamen je jako popularan izbor za radne ploče u modernim kuhinjama, jer se lako čisti a i izgleda sam po sebi čisto. Granit i mermer su možda najbolji materijali kada je u pitanju kamen, jer su otporni na visoke temperature. Ovo kamenje dolazi u različitim bojama, pa će se uklopiti u svaku kuhinju. Loša strana ovog kamenja je visoka cena.

Kuhinjski ormarići
Kada birate korpus (konstrukcija ormarića)  za vašu kuhinju, izaberite čiste linije. Svetlo drvo kao što je javor ili hrast su idealni. Zamućena ili prozirna stakla koje se otvaraju prema gore su vrlo atraktivna za viseće elemente.Ručke na fiokama i ormarićima neka budu od nikla ili nerđajućeg čelika. Kuhinje koje su u jednom komadu od poda do plafona dodaju čiste, nelomljene linije prostoru.

Kuhinjski uređaji
Kuhinjski uređaji od nerđajućeg čelika su trenutno najveći trend u modernim kuhinjama, ali sa crnim ili belim sigurno nećete pogrešiti. Kupite frižider s francuskim vratima i zamrzivačem ispod njega. Ako vaša kuhinja zahteva električnu pećnicu, ugradite je u visini iznad struka jer ćete lakše proveravati i vaditi namirnice iz nje. Veliki kuhinjski aspirator daće vašoj kuhinji profesionalan izgled.


 • KUHINJA SA CRVENIM AKCENTIMA

  Moderne kuhinje su stilska kombinacija elegancije i funkcionalnosti, a kada dodate crvene detalje, dobijate fenomenalan efekat…

 • Kuhinjsko ostrvo by Snaidero & Pininfarina

  OLA 25, od Snaidero i Pininfarina, mogao bi da promeni način na koji se grade kuhinje.

 • Neobični drveni noževi

  Maple set noževa je inovativni prototip set dva kulinarska noža, dizajn firme sa sedištem Otavi, Federal Inc.

 • Abimis kuhinja od nerđajućeg čelika

  Abimis kuhinja je ručno izrađena u Italiji od otpornog nerđajućeg čelika, za vrhunsko kuvanje kod kuće.

 • ELEGANTNE BRUMMEL KUHINJE

  Ovo je kuhinja koja prkosi klasičnim dizajnerskim šemama, potresa kolektivnu maštu, tako što projektuje novu interpretaciju prostora…

 • KREATIVNE SUDOPERE

  Neke stvari vremenom postaju stereotipi i to je razlog zašto se zaglavite kada pokušavate da osmislite originalan enterijer za vaš dom.

 • Sweet aspirator by Elica

  Kako lepo izgleda ovaj kuhinjski aspirator, pod nazivom "Sweet", koji je proizvela kompanija Elica iz Italije...

 • FANTASTIČNA STEALTH KUHINJA

  Stealth kuhinja iz Resource Furniture je intrigantan koncept koji se sastoji od modularnih funkcionalnih jedinica koje su "skrivene" iza lepog zida.

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

 

Mojenterijer je internet portal koji se bavi uredjenjem enterijera, zanimljivom arhitekturom i nameštajem - rešenjima koja će vaš dom učiniti savršenim. Na portalu mojenterijer se nalazi sve za vašu kuću - veliki izbor garnitura za dnevnu sobu, kreveti za spavacu sobu i dečiju sobu, elemente za kuhinju, sanitarije i nameštaj za kupatilo, stolovi i stolice za trpezariju, baštenske garniture, moderno osvetljenje, tehnika. Kod nas ćete pronaći ideje kako da dizajnirate svoj dom ili vrt, kao i savete kako opremiti dom po Feng Šui-u (Feng Shui). U odeljku Gde da Kupim možete naći sjajne artikle, dostupne na našem tržištu.

All Rights Reserved. | Copyright © 2014. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com>

 

X