Abimis kuhinja je ručno izrađena u Italiji od otpornog nerđajućeg čelika, za vrhunsko kuvanje kod kuće.
Brušeni finiš je vizuelno bolji za grebanje ili oštećenja koja nastaju tokom normalnog svakodnevnog kuvanja.
Arhitekta Alberto Torsello, uz pomoć studija Prisma dizajnirao je Abimis kuhinju da bude dostupna kao kvalitetna profesionalna kuhinja po porudžbini za vaš dom.
Pet faza pripreme obroka su čuvanje, priprema, kuvanje, pranje i prezentovanje. Pored toga, Abimis kuhinja uzima u obzir organizaciju kuhinje kako bi proces pet koraka bio jednostavan i efikasan koliko je to moguće. Iako je funkcionalnost i efikasnost Abamis kuhinje najvažnija, uglađen i raskošan dizajn je važan estetski momenat.
Arhitekta Alberto Torsello nije samo želeo da dizajnira kuhinju za spremanje ukusnih jela, on je takođe želeo da dizajnira kuhinju u kojoj kuvar uživa da kuva...