O NAMA REDAKCIJA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT MAGAZIN        

ENTERIJER

JORDANSKA KULTURA NA SAVREMEN NAČIN

JORDANSKA KULTURA NA SAVREMEN NAČIN
JORDANSKA KULTURA NA SAVREMEN NAČIN
JORDANSKA KULTURA NA SAVREMEN NAČIN
JORDANSKA KULTURA NA SAVREMEN NAČIN
JORDANSKA KULTURA NA SAVREMEN NAČIN
JORDANSKA KULTURA NA SAVREMEN NAČIN

Design Code je tim mladih dizajnera koji su opremanje enterijera doveli do savršenstva...

Relativno mlad tim dizajnera i arhitekata sa sedištem u Amanu, Jordanu, donosi gotove koncepte i projekte sa izuzetnim stilom, inovacijama i sofisticiranošću. Stambene zone, ulaz u hodnike, spavaće sobe, trpezarije, oblasti su koje će ovi stručnjaci opremiti do savršenstva. Njihov cilj je da izvuku najbolje iz resursa koji su im dostupni i da ožive jedan novi koncept arhitekture, kako u Jordanu, tako u celom svetu.

Ovaj projekat evocira neobičan spoj stila u enterijeru. Uticaj kulture oslikava se na štampi na zidovima, gde se nalaze ljudi sa turbanima na konju, bogati zlatni tapaciri na zidovima i tradicionalni masivni, šareni persijski tepisi. Uticaj osnovnih geometrijskih oblika u radu Design Code-a, su veliki krugovi i pravougaonici koji krase plafone i zidove, kao i disko kugla luster, koji je naizgled odvojen od cilindričnih svetlo-greda na plafonu, kao i ravne paralelne linije. Ulaz u hol posebno naglašava jordansku kulturu sa kamenim stepeništem, persijskih tepihom, kitnjastim lampama i vratima, kao i pregrštom egzotičnih biljaka.

Design Code firma je opisala svoje inspiracije kao razgovor između sadašnjosti i budućnosti. Na osnovu toga je zasnovan svaki njihov novi projekat, a u budućnosti ćemo imati prilike da vidimo još mnogo interesantnog...

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

 

Mojenterijer je internet portal koji se bavi uredjenjem enterijera, zanimljivom arhitekturom i nameštajem - rešenjima koja će vaš dom učiniti savršenim. Na portalu mojenterijer se nalazi sve za vašu kuću - veliki izbor garnitura za dnevnu sobu, kreveti za spavacu sobu i dečiju sobu, elemente za kuhinju, sanitarije i nameštaj za kupatilo, stolovi i stolice za trpezariju, baštenske garniture, moderno osvetljenje, tehnika. Kod nas ćete pronaći ideje kako da dizajnirate svoj dom ili vrt, kao i savete kako opremiti dom po Feng Šui-u (Feng Shui). U odeljku Gde da Kupim možete naći sjajne artikle, dostupne na našem tržištu.

All Rights Reserved. | Copyright © 2014. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com>

 

X