Dekor

EKSKLUZIVNI TIBETANSKI TEPISI

EKSKLUZIVNI TIBETANSKI TEPISI
EKSKLUZIVNI TIBETANSKI TEPISI
EKSKLUZIVNI TIBETANSKI TEPISI
EKSKLUZIVNI TIBETANSKI TEPISI
EKSKLUZIVNI TIBETANSKI TEPISI
EKSKLUZIVNI TIBETANSKI TEPISI
EKSKLUZIVNI TIBETANSKI TEPISI

Prvoklasni  ručno čvorovani  tibetanski  tepisi  konačno i u Srbiji!

Zahvaljujući  kompaniji  Daminati, od skoro se i u Srbiji mogu naći vrhunski  ručno čvorovani  tepisi izrađeni u Nepalu, na tradicionalan tibetanski način. Kompanija Daminati je, iz New York-a, na srpsko tržište dovela jednog od vodećih američkih i svetskih proizvođača tibetanskih tepiha, Noreen Seabrook Marketing Inc..

Noreen Seabrook Marketing Inc.  je kompanija osnovana od strane Michael Nichols-Marcy-a, velikog poznavaoca tibetanske tradicije u tkanju tepiha, sa gotovo 40 godina iskustva, koji je lično zaslužan za mnoge nove koncepte i  tehnike tkanja  koje se i danas koriste. 

Noreen Seabrook Marketing Inc . je specijalizovana za izradu tepiha po individualnim zahtevima svojih klijenata.  Dolaskom u Srbiju, preko kompanije Daminati Noreen Seabrook Marketing Inc. daje mogućnost našim najzahtevnijim klijentima da dobiju vrhunske tepihe po sopstvenim dizajnima. Osim toga,  klijenti mogu da izaberu i neki od već  postojećih  NSM dizajna ili da naprave  njihovu kombinaciju za svoj tepih, kao i da izvrše izmenu  boja i dimenzija  tepiha na već postojećim  dizajnima.

U ponudi je širok izbor materijala za izradu tepiha, od tibetanske vune  preko svile do različitih prirodnih vlakana  i metalnih niti, čime su u kombinaciji sa individualnim ili već  postojećim NSM dizajnima, pružene velike mogućnosti da se stvori  fascinantan i jedinstven tepih.

Rad sa najboljim dizajnerima i arhitektama omogućava kompaniji da razvija projekte izrade tepiha koji ne predstavljaju samo ukras već najfinija umetnička dela.

Tepisi koje je izradila kompanija  Noreen Seabrook  se mogu naći u američkim ambasadama i rezidencijama širom sveta, u vilama mnogih muzičkih, hollywoodskih i sportskih zvezda, u luksuznim stanovima New Yorka, Los Angelesa, Pariza, Londona, Moskve..., na luksuznim jahtama, u prodajnim salonima svetskih modnih marki...

Ovlašćeni predstavnik i prodavac za Jugoistočnu Evropu:

Daminati d.o.o., Beograd

daminati@sbb.rs ; www.tibrugs.com

Povezane teme
X