Dekor

EKSKLUZIVNI TIBETANSKI TEPISI

EKSKLUZIVNI TIBETANSKI TEPISI
EKSKLUZIVNI TIBETANSKI TEPISI
EKSKLUZIVNI TIBETANSKI TEPISI
EKSKLUZIVNI TIBETANSKI TEPISI
EKSKLUZIVNI TIBETANSKI TEPISI
EKSKLUZIVNI TIBETANSKI TEPISI

Prvoklasni  ručno čvorovani  tibetanski  tepisi  konačno i u Srbiji!

Zahvaljujući  kompaniji  Daminati, od skoro se i u Srbiji mogu naći vrhunski  ručno čvorovani  tepisi izrađeni u Nepalu, na tradicionalan tibetanski način. Kompanija Daminati je, iz New York-a, na srpsko tržište dovela jednog od vodećih američkih i svetskih proizvođača tibetanskih tepiha, Noreen Seabrook Marketing Inc..

Noreen Seabrook Marketing Inc.  je kompanija osnovana od strane Michael Nichols-Marcy-a, velikog poznavaoca tibetanske tradicije u tkanju tepiha, sa gotovo 40 godina iskustva, koji je lično zaslužan za mnoge nove koncepte i  tehnike tkanja  koje se i danas koriste. 

Noreen Seabrook Marketing Inc . je specijalizovana za izradu tepiha po individualnim zahtevima svojih klijenata.  Dolaskom u Srbiju, preko kompanije Daminati Noreen Seabrook Marketing Inc. daje mogućnost našim najzahtevnijim klijentima da dobiju vrhunske tepihe po sopstvenim dizajnima. Osim toga,  klijenti mogu da izaberu i neki od već  postojećih  NSM dizajna ili da naprave  njihovu kombinaciju za svoj tepih, kao i da izvrše izmenu  boja i dimenzija  tepiha na već postojećim  dizajnima.

U ponudi je širok izbor materijala za izradu tepiha, od tibetanske vune  preko svile do različitih prirodnih vlakana  i metalnih niti, čime su u kombinaciji sa individualnim ili već  postojećim NSM dizajnima, pružene velike mogućnosti da se stvori  fascinantan i jedinstven tepih.

Rad sa najboljim dizajnerima i arhitektama omogućava kompaniji da razvija projekte izrade tepiha koji ne predstavljaju samo ukras već najfinija umetnička dela.

Tepisi koje je izradila kompanija  Noreen Seabrook  se mogu naći u američkim ambasadama i rezidencijama širom sveta, u vilama mnogih muzičkih, hollywoodskih i sportskih zvezda, u luksuznim stanovima New Yorka, Los Angelesa, Pariza, Londona, Moskve..., na luksuznim jahtama, u prodajnim salonima svetskih modnih marki...

Ovlašćeni predstavnik i prodavac za Jugoistočnu Evropu:

Daminati d.o.o., Beograd

daminati@sbb.rs ; www.tibrugs.com

Povezane teme
X