O NAMA REDAKCIJA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT MAGAZIN        

ARHITEKTURA

CASA DEL PICO - Španija

CASA DEL PICO - Španija
CASA DEL PICO - Španija
CASA DEL PICO - Španija
CASA DEL PICO - Španija
CASA DEL PICO - Španija
CASA DEL PICO - Španija

Veličanstvenost ove kuće je ne samo u dizajnu, već i u načinu pozicioniranja na parceli, zajedno sa prirodnim lepotama kamenja i drveća...

Madridska arhitektonska firma ÁBATON je dizajnirala kuću Casa del Pico u Španiji. Smešten u samom srcu Španije, ovaj raskošni dvospratni dom odiše šarmom i svežim vazduhom, koji dolazi pravo sa Mediterana.

Najbolja karakteristika ove kuće je što je smeštena na visokoj padini iznad zemlje, a sa svakog nivoa se preko terasa pruža spektakularan pogled na grad.

Arhitekte su okrenuli klasičan raspored prostorija, pa se na gornjem spratu nalazi veliki dnevni boravak iz kojeg se izlazi na prostranu terasu i bazen. Na tom je spratu još i dečiji kutak, a na krovu se nalazi dodatna terasa sa koje se vidi cela okolina. Ostale prostorije nalaze se u prizemlju, koje je dizajnirano tako da blisko komunicira sa spoljašnjim prostorom, stvarajući doživljaj proširenja enterijera na račun bašte.

Casa del Pico je jednostavna, lepa, smirujuća, uredna kuća, bez nepotrebne "buke", viška nameštaja i osvetljenja. U potpunosti je prilagođena svojoj okolini i odmoru.

Arhitektura: CAMINO ALONSO za ÁBATON Architects; Dizajn enterijera: ÁBATON i Batavia; Površina: 292m2

Autor teksta: Mina SREĆO

Izvor: www.ministudio.rs

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

 

Mojenterijer je internet portal koji se bavi uredjenjem enterijera, zanimljivom arhitekturom i nameštajem - rešenjima koja će vaš dom učiniti savršenim. Na portalu mojenterijer se nalazi sve za vašu kuću - veliki izbor garnitura za dnevnu sobu, kreveti za spavacu sobu i dečiju sobu, elemente za kuhinju, sanitarije i nameštaj za kupatilo, stolovi i stolice za trpezariju, baštenske garniture, moderno osvetljenje, tehnika. Kod nas ćete pronaći ideje kako da dizajnirate svoj dom ili vrt, kao i savete kako opremiti dom po Feng Šui-u (Feng Shui). U odeljku Gde da Kupim možete naći sjajne artikle, dostupne na našem tržištu.

All Rights Reserved. | Copyright © 2014. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com>

 

X