O NAMA REDAKCIJA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT MAGAZIN        

ARHITEKTURA

ARMANI ZIMSKA REZIDENCIJA – Švajcarska

ARMANI ZIMSKA REZIDENCIJA – Švajcarska
ARMANI ZIMSKA REZIDENCIJA – Švajcarska
ARMANI ZIMSKA REZIDENCIJA – Švajcarska
ARMANI ZIMSKA REZIDENCIJA – Švajcarska
ARMANI ZIMSKA REZIDENCIJA – Švajcarska
ARMANI ZIMSKA REZIDENCIJA – Švajcarska

Korišćenjem tamnog mahagonija umesto zlatnog bora, Giorgio Armani transformisao je svoju kuću u Saint Moritzu u tradicionalnom alpskom stilu, u kreaciju visoke mode...

Karakteristika kuća u Engadine dolini su mali prozori, čija veličina drži alpsku hladnoću na odstojanju, dok njihove niše propuštaju dragoceno svetlo unutra. Zimska rezidencija modnog dizajnera Giorgia Armanija u La Puntu - mirnom zaseoku nekoliko kilometara (i potpuno drugom svetu) od mondenskog Sent Moritza - predstavlja ideal udobnosti.

Debele roletne štite male prozore, i smela umetnička dekoracija na prednjoj strani kuće sadrži ime trospratnog doma, Chesa Orso Bianco, ili kuća polarnog medveda, koja joj je dodeljena od strane prethodnog vlasnika.

Kada se tamna drvena vrata u centru savršeno obnovljene fasade iz 17. veka otvore, međutim, simpatična švajcarska fantazija ustupi mesto daleko više kosmopolitskoj stvarnosti. Sobe sa bogato izrezbarenim niskim plafonima od borovine koje očekujete da biste mogli videti u ovom delu Alpa, se nigde ne mogu pronaći. Umesto toga, Armanijevi enterijeri poseduju formalnu eleganciju tradicionalnog japanskog prenoćišta - Ryokan, samo tamnijeg tonaliteta i sa znatno više luksuza.

Sobe su obložene poliranim daskama od mahagonija, isprekidanih strateškim akcentima narandžaste i crvene, a tu su i Armani/Casa sofe, stolice, i osvetljenje.

Milanski dizajner uposlio je svoju ekipu da sprovede plan, a enterijer nosi obeležja njegove opsesivne pažnje koju posvećuje detaljima...

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

 

Mojenterijer je internet portal koji se bavi uredjenjem enterijera, zanimljivom arhitekturom i nameštajem - rešenjima koja će vaš dom učiniti savršenim. Na portalu mojenterijer se nalazi sve za vašu kuću - veliki izbor garnitura za dnevnu sobu, kreveti za spavacu sobu i dečiju sobu, elemente za kuhinju, sanitarije i nameštaj za kupatilo, stolovi i stolice za trpezariju, baštenske garniture, moderno osvetljenje, tehnika. Kod nas ćete pronaći ideje kako da dizajnirate svoj dom ili vrt, kao i savete kako opremiti dom po Feng Šui-u (Feng Shui). U odeljku Gde da Kupim možete naći sjajne artikle, dostupne na našem tržištu.

All Rights Reserved. | Copyright © 2014. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com>

 

X