O NAMA REDAKCIJA ADVERTISING VAŠE IDEJE KONTAKT MAGAZIN        

ARHITEKTURA

ADAM LEVINE - Holivudski dom

ADAM LEVINE - Holivudski dom
ADAM LEVINE - Holivudski dom
ADAM LEVINE - Holivudski dom
ADAM LEVINE - Holivudski dom
ADAM LEVINE - Holivudski dom
ADAM LEVINE - Holivudski dom

Holivudski dom frontmena benda Maroon 5, Adama Levine-a, je kombinacija sofisticiranog stila 50-ih i doze šarma slobodnog momka…

Njegov besprekorno renoviran dom u ranč stilu, postavljen visoko iznad grada, u holivudskim brdima, i opremljen klasičnim komadima koje su dizajnirali Jean Prouvé, Ludwig Mies van der Rohe, Arne Jacobsen, i druge ikone dizajna 20. veka, ima mirnu, pedantnu atmosferu. Ovaj dom je definitivno mesto stanovanja čoveka koji je uveren u svoj ukus.

Enterijer čini mešavina nekoliko stilova, pa se i u samoj kući mogu uočiti veoma zanimljivi komadi nameštaja. U dnevnoj sobi nalaze se stare crno-bele fotografije, raskošni ćilimi, kao i ogromni jastuci i sofe za odmaranje. Kuhinja je uređena na prilično jednostavan način od nerđajućeg čelika, sa trpezarijskim stolom marke Florence Knoll i uobičajenim kuhinjskim elementima. Tu su i stolice koje je dizajnirao danski arhitekta Arne Jacobsen, poznat po efektnom i jednostavnom nameštaju.

Poseban deo ove kuće jeste i kutak koji je smešten u spavaćoj sobi, sa velikom crvenom sofom, klavirom i gitarom. Na prozorima se mogu uočiti zavese od somota, za koje muzičar kaže da mu pružaju mir posle napornog dana.

Dom ovog vrednog, uspešnog i ljubaznog čoveka je uređen sa puno stila. Tu su klasični, ali i moderni komadi dekora, interesantni detalji i vrhunska umetnička dela - u kolekciji koju je počeo da skuplja nalaze se dela umetnika kao što su Jean-Michel Basquiat, Shepard Fairey, Mark Seliger i Andy Warhol.

Mora se priznati, Adam Levine ima besprekoran ukus…

Aktuelno

TOP TEME

LINKS

 

Mojenterijer je internet portal koji se bavi uredjenjem enterijera, zanimljivom arhitekturom i nameštajem - rešenjima koja će vaš dom učiniti savršenim. Na portalu mojenterijer se nalazi sve za vašu kuću - veliki izbor garnitura za dnevnu sobu, kreveti za spavacu sobu i dečiju sobu, elemente za kuhinju, sanitarije i nameštaj za kupatilo, stolovi i stolice za trpezariju, baštenske garniture, moderno osvetljenje, tehnika. Kod nas ćete pronaći ideje kako da dizajnirate svoj dom ili vrt, kao i savete kako opremiti dom po Feng Šui-u (Feng Shui). U odeljku Gde da Kupim možete naći sjajne artikle, dostupne na našem tržištu.

All Rights Reserved. | Copyright © 2014. Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Web Operater

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o je kompanija koja se bavi internet izdavaštvom od 2009. godine.

Poseduje i uređuje više portala i elektronskih magazina:

www.luxlife.rs | www.mojenterijer.rs | www.autoexclusive.rs | www.grazia.rs | www.ministudio.rs | www.luxurytopics.com>

 

X